• Angelica Tärnsby

Vilket fantastiskt vinstregnGodmorgon gott folk, just nu pågår en till tävling inne på Instagram. Igår avslutades tävlingen där ni kunde vinna en plattång värde 1000:- , nu är det sminkborstar värde 500:- från Annabelle Minerals. Idag avslutas även tävlingen där någon av er vunnit en dagkräm från Midnattsol Sweden värde 515:- .Vilket vinstregn vi haft senaste veckan, verkligen super kul och många är det som varit med och tävlat.


Igår var jag ute mest hela dagen. När jag vaknade trodde jag att jag skulle göra lite mer saker här hemma vid datorn, men jag får helt enkelt inse fakta, att jag återkommer med mer rutinerat bloggande när hösten är på gång. jag kan inte hålla mig ifrån solen. Tycker det är så mysigt att göra saker ihop med Samir och barnen utanför dom här dörrarna.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.