• Angelica Tärnsby

Vilken jävla helg det blev

Uppdaterad: jun 9Måndag morgon - Vilken jävla helg det varit. Asså jag ska förklara i ett eget inlägg senare under dagen. Jag har skrattat så mycket åt hur sjuka människor är och hur dom kan bete sig på nätet. Just nu i Girlsquad genomgår vi en storrensning på människor som konstant startar upp drev i kommentarsfält mot medlemmar eller oss admins och mods. Frågar ni mig tycker jag det är skönt att vi rensar just nu. Vi har försökt under en lång tid att inte inaktivera och blockera personer lika mycket som förr, men det funkar inte att smeka alla medhårs. Ibland behöver man sätta ner foten och säga: passar inte galoschen så är dörren där, byt bye.


Hade tänkt sätta mig ner vid bloggen vid flera tillfällen den här helgen, men det blev inte så. Idag tar jag lite paus från stormarna i gruppen och fokuserar på lugnet en stund. Barnen är på dagis, min man ska iväg och jag tänker bara koppla av, dricka kaffe, städa hemmet och uppdatera mina egna sociala medier. // Ha en fin dag puss och kram.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.