• Angelica Tärnsby

Vi har gått varandra lite på nerverna de här veckorna

Uppdaterad: jul 30Jag är så trött idag, vill inte kliva upp ur sängen, vill bara ligga kvar här hela dagen och bli lämnad ifred från allt och alla. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig igenom den här dagen när jag nu innan jag klivit upp ur sängen känner mig helt slut. Ledri är inte den lättaste med mig just nu heller. Han är i jordens trots och jag kan inte koppla av en sekund. Man måste konstant stimulera honom för att han inte ska få utbrott och kasta sönder hela lägenheten typ. Och att vara den enda som han accepterar gör att det blir enormt jobbigt och påfrestande. Just nu längtar jag bara efter måndag då dagis öppnar igen, den här lovet har gjort sitt. Barnen börjar bli otåliga och likaså jag som mamma. Vi har nog gått varandra lite på nerverna de här veckorna.


Nu: blir det kaffe som vanligt.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.