• Angelica Tärnsby

Va gör de om 100 år?Godmorgon gänget, sovit gott? Somna som en stock när jag la huvudet på kudden runt 01.30 inatt. Kom i säng lite sent då jag och Samir satt vakna och pratade massor om allt mellan himmel och jord. Det bästa med vår relation är att vi pratar med varandra, vi har hela tiden konversationer om precis allt och kan sitta i timmar och bara prata. Många brukar säga att kommunikationen i en relation är den viktigaste, och kanske är det därför som det hållit i hela tio år mellan oss trots alla stormar som dragig förbi.


Har suttit här i soffan och druckit en stor kopp kaffe medan jag tittar på Nyhetermorgon, dags att hälla upp kopp nr 2. Jag har börjat dricka så himla mycket kaffe, vet inte varför, men va gör de om om 100 år? Så jag njuter av varje kopp som om de vore min sista.


Ska leta reda på någon seriemördare nu under förmiddagen som jag ska skriva ett inlägg om, så ni som älskar dom inläggen - Håll utkik under dagen för ett nytt spännande fall.


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.