• Angelica Tärnsby

Världens mysigaste badställeWell hello and good morning.. hur mår ni, hur har ni sovit inatt? Jag mår prima, vaknade upp för 30 minuter sen och ligger kvar i sängen och vaknar till liv. Ska snart gå in i andra rummet och väcka Ledri som sover med pappa eftersom de är sista dagen på dagis innan helg.


Nu är barnen lämnade på dagis och jag sitter och myser med en stor kopp kaffe på balkongen. Funderar lite på vad vi ska göra under dagen, vill så gärna åka ut till Blidö, en X har dragit ut lite på tiden. Tydligen ska det bli sämre väder nästa vecka, så ska vi njuta av solen bör vi göra det nu. Mamma börjar jobba på måndag så vi har ändå 3 nätter vi skulle kunna utnyttja till max. Ska ta ett snack med mr när han kliver upp från sin skönhetssömn. Tror vi båda hade behövt komma bort från Norrtälje och koppla av ute i skärgården, ta med 2 flaskor rosé och bara njuta av tiden ihop med varandra och barnen.


Bilderna är från gårdagen när jag och X drog iväg till Riala där vi solade och badade en stund innan vi hämtade upp barnen för att dra ner på vår lokala strand. Skit mysig dag, men idag får jag lida för all sol då jag blivit helt bränd (röd) haha. // ha en fin dag


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.