• Angelica Tärnsby

Uthängningar: så trött på er som kastar er på live-knappen och öser ur er skit utan all fakta!Uthängningar & Drama på Facebook som vanligt. I morse lutade jag mig tillbaka bekvämt i soffan, kokade en kopp kaffe och tröck play på en live-sändning där man fint hängde ut både gruppen och gruppens skapare "i vanlig ordning". Kan lika gärna skriva Jossan då det är uppenbart vem hon snackar om. Hon säger Girlsquad flera gånger och skaparen av gruppen 1+1=2.Anledningen till uthängningen:

Inatt sändes en live i gruppen som tydligen skulle ha spårat ur "som många lives gör i grupperna, inte bara vår". Personligen sov jag, men vaknade upp och kikade in i admin-chatten i morse och uppfattade att tjejerna hade problem med grova påhopp från både medlemmar och lajvares sida. Inatt lämnade en medlem gruppen, som många andra gör mellan varven när något inte smeker dom medhårs. Ett felsteg och man skriker rakt ut, en delad mening och allt är skit, två olika personligheter och man börjar hata på varandra. Jag är dock inte förvånad då Girlsquad länge varit ett himmelrike för alla Politiskt korrekta anhängare, något vi aktivt försöker ändra på genom att släppa lite på de hårda regler vi haft. Vi vill ge folk mer frihet idag att ta ut svängarna. Det är såklart något som kommer uppskattas av vissa och ogillas av andra. Svårt att vara sex personer i teamet som ska lyckas smeka +92 tusen medlemmar medhårs.


I uthängningen pratar man om oss admins, om gruppen, medlemmar samt om andra lajvare. Tydligen ska saker som sagts i liven inte ha uppskattats av åskådarna. Något som dock inte syntes utåt var att de inte uppskattades av de inte av teamet som var vakna heller, "om jag ska gå på vad som stod i chatterna i morse". Men tyvärr har ingen annan tillgång till vår admin-chatt och kan därför inte uttala sig om vad teamet tycker och tänker.


Men som vid alla uthängningar så tror sig folk veta exakt hur vi resonerar. Men någonstans i det hela så har varje individ ett ansvar och man kan inte konstant kasta ansvaret på oss 6 så fort vuxna människor inte kan sköta sina kort rätt.Det stör mig inte att folk har delade meningar, men det stör mig när folk påbörjar drev mot gruppskapare/admins bara för dom driver en grupp. Och varför alltid Jossan ? Jag menar jag är admin i gruppen också, men det är alltid Jossan man ska hänga ut och påstå saker om utan att ha all fakta på bordet - Bara för hon skapade gruppen?


Folk är jävligt snabba på att trycka publicera eller gå live utan att ta sina funderingar och frågor med den/dom dom anser ha gjort fel och lösa problemen. Hade den här tjejen kontaktat Jossan inatt så hade säkert Jossan själv visat upp prints ur admin chatten för att visa att det inte var okej de som sas i liven mellan medlemmar och lajvare.


Enligt uthängaren så ska admin / Jossan ha skrivit "dör för den här liven" och därav hennes uthängning idag då hon tyckte att hon inte stod upp för gruppens regler själv. Saken är den att Jossan gillade säkert liven när den bidrog med lite drama, för det gör många av oss och det sticker jag inte under stolen med, men att hon dör för att tjejer skulle kalla varandra för horor och liknande kan jag sätta mitt liv på att hon inte gör, därav deras konversation i admin-chatten inatt.


Men när en uthängning sker på de här viset och en frustrerad person slänger fram sin sida av saken är de lätt att tolka saker på helt fel sätt och utan att få ta del av andra sidan av myntet.


En sak ni inte förstår som medlemmar är problemet med alla beslut vi tar. Över 700 personer satt inne i den här liven inatt. En del av er tyckte säkert att vi skulle stängt ned den, andra ville ha den igång. Lajvaren själv valde att inte stänga ner vilket ändå tyder på att hen var med på noterna även om saker som sas inte var okej. Hade vi stängt liven så hade så många av er kritiserat oss för det beslutet, medan ni andra kritiserar oss för den fortsatte - Oavsett vad vi gör så är det alltid någon som blir besviken.Medlemmar som hakar på:


Och så alla dessa medlemmar som gång på gång hakar på dreven utan att själva varit delaktiga eller fått se båda sidorna av historien - Mår ni bra? Många av er sitter dagligen inne i gruppen och uttrycker hur mycket ni tycker om gruppen och uppskattar oss som jobbar hårt med den. Sedan dyker ni upp som gubben i lådan i såna här live-sädningar och visar upp en annan fasad. Ni är värre än oss alla om jag får säga mitt. Det finns en lämna gruppen knapp som ni kan använda.


Snälla kom inte och snacka om Admins och mods i någon grupp.. alla gör så gott dom kan, men alla kan inte smeka varenda medlem medhårs hela tiden. Vi precis som er är olika individer som uppskattar eller ogillar saker olika. Ni klagar på att vi kommer in i live-sändningar och hotar med att skicka folk i blocken om dom inte sköter sig, för att sedan kritisera, hänga ut och grina när vi inte gör de. Om ni har så mycket åsikter av den negativa sorten så be my Guest och starta en egen grupp. Jag är så trött på att inget duger för många av er. Konstant sitter ni med pekpinnar och klagar på precis allt.


Och du som hängde ut Jossan idag - har du helt glömt bort allt hon gjort för dig privat? Jag vet personligen vad hon gjort för dig, och därav förstår jag inte hur du idag kunde säga dom sakerna du sa om henne och resten av hennes team. Du säger att du trodde bättre om henne som person, men om du hade varit så mycket bättre varför kontaktade du inte henne då eftersom ni haft en personlig relation till varandra "mer eller mindre". Du valde istället att gå live på din privata Facebook-sida och säga orden: det är okej för mig att prata här eftersom jag inte sitter i gruppen.


Vart någonstans är det okej att hänga ut någon oavsett vart du väljer att starta din live någonstans? Principen är den samma. Du hade kunnat vara the bigger person .. Just saying!JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.