• Angelica Tärnsby

Torsdag: röd som en kräfta efter ett gäng soliga dagar i RoslagenGodmorgon, ligger nedkrupen i sängen med en vaken Ledri bredvid mig, vi ligger och gosar under samma täcke och tittar på tecknad film. klockan är bara 07.20 vilket betyder att det är hela 1 tim och 40 minuter kvar innan vi ska ner till dagis. X frågade igår om vi skulle åka och bada med hans bror under förmiddagen, men jag är verkligen helt bränd och vet inte hur smart det är av mig att ligga och steka från morgon till kväll idag. Jag blir nog kvar hemma under förmiddagen åtminstone.


Tack så mycket för er respons på mitt inlägg igår, jag visste ni skulle förstå. Behövde verkligen ventilera av mig någonstans om allt. Är sjukt förbannad på alla dessa anklagelser. Men än är inte sista idioten född. Och vet ni, vi gjorde några försök att skriva till hen i chatten igen, taggade hen flera gånger.. men hen hade taggat och har valt att vara tyst.


Well lär skriva av mig mer om den incidenten, men nu ska jag kliva upp och koka kaffe och servera frukost samt leta efter kontrolljäveln till TVn som varit borta sedan igår. // kramas på erJELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.