• Angelica Tärnsby

Torsdag: Influensers som säljer på er hudvård felaktigtGodmorgon på er, vaknade för 45 minuter sen av värk i ryggen "som vanligt". Ingen idé att sitta här och klaga ännu en dag kommer ändå inte bli bättre av de. Hur som..


Satt och kikade på lite bloggar för någon dag sen och kom över ett inlägg där bloggaren berättat om en ny hudvård som hen testat i "några dagar". I inlägget tillägger man hur man älskar produkterna och rekommenderar de till läsarna. Warning! Såna inlägg skrev jag också i början av mitt bloggande, kastade mig över produkter från samarbeten eller som jag fått med i goodiebags hem. Såg de mer som material till bloggen än vad det faktiskt innebär att sälja på hudvård till mina följare.


Måste lära er en liten läxa här inne känner jag:

Hurvård är super kul, men inte så lätt att göra reklam för som man tror. Det kräver en lång tids användande innan du märker av resultatet. För att vara rätt exakt med er så tar det allt mellan 30-90 dagars "daglig" användning innan du kommer märka av resultatet.


Så till alla er som kikar in på bloggar eller tittar på YouTube videos där influensern försöker sälja på er något och påstår att produkten/na är super bra, var alltid noga med att lyssna på hur länge personen i fråga har använt sig av produkten, ställ gärna följdfrågor.


En liten morgontanke jag hade Nu: Kaffe

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.