• Angelica Tärnsby

Tordag: Uppdrag leta nya MIO lampor


Torsdag morgon: hoppas ni sovit gott, jag hade lite svårt att somna inatt igen. Vet inte varför jag haft svårare nu i några dagar. Röd dag idag, vilken tur att Samir påminde mig igår kväll då jag inte hade en aning. Jag haft till hundra procent satt på barnen kläder och gått med dom till dagis annars. Är ni såna som har koll på röda dagar eller är ni lika efter som jag är?


Funderar på om jag och yngsta sonen ska göra oss i ordning och göra nått kul ihop nu under förmiddagen. Det är fint väder och det känns tråkigt att bara sitta inne. Frågan är bara "vad" vi ska hitta på. Kanske ta en promenad ner till societetsparken och leka, dom har ett större område för barn att leka runt på. Sen kanske vi kan gå förbi Mio och leta efter nya lampor då Ledri inte kunde hålla sina fingrar borta från våra nuvarande som jag köpte för inte så längesen. Frågan är bara vad för lampa jag vill ha, den han hade sönder ser ungefär ut som de på bilden, men då jag ångrat mig med valet av färg på väggar här hemma kanske jag satsar på någon annan lampa då jag tänkt måla om hela lägenheten på nytt nu till sommaren när allt torkar snabbare. Vi får gå på en lite inspirations promenad och se om vi hittar nått att köpa med hem.

Nu: Dricka kaffe och fortsätta mysa framför barnkanalen ett tag till

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.