• Angelica Tärnsby

Tisdag: Tycker synd om Pablos flickvän vars Instagram spammas med hatkommentarerTisdag - vaknade för lite över en timme sen och fick vakna till liv i lugn och ro innan familjen klev upp. Har precis varit och lämnat barn på dagis och nu sitter jag i köket och har kokat mig en stor kopp kaffe. Ni som följer mig vet att jag älskar morgonstunden "den bästa på hela dagen". Hjärnan är utvilad, man har skönast energi och känslan att ha hela dagen på sig att göra något betydelsefullt är oslagbar.


Kliver in på sociala medier nu under morgonen och det som pryder varje flöde och nyhetstidning är Pablo Roberto "äckelgubben". Skrev mina tankar igår om hur jag ser på hela situationen. Är mer än glad över att så många företag och tv produktioner har avslutat sina samarbeten och gett honom sparken. Dock tycker jag så synd om flickvännen som får ta emot så mycket hatkommentarer på sin Instagram. Folk spammar verkligen hennes kommentarsfält med kommentarer som:

- Våldtäksman - Vidriga människa osv.

Jag kan inget annat än att hålla med alla om deras synsätt på Pablo, men ifrågasätter strakt varför man väljer att ösa hatet inne på hennes Instagram - Som att hon inte redan vet vilken skitstövel hon varit tillsammans med och redan mår dåligt över hela situationen?


Nu: koka lite mer kaffe och påbörja arbetsdagen

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.