• Angelica Tärnsby

Tisdag: dags att göra balkongen sommarfinTisdag - Godmorgon idag är det dags att ta tag i balkongen "som jag längtat". Idag ställer hyresvärden ut stora containrar i området så alla hyresgäster kan göra sig av med grovsopor. Hela vår balkong idag är fyllt med grovsopor som ska kastas och därför har vi inte kunnat fixa balkongen än. Något som oroar mig lite smått är att jag inte ser någon container än. Förvånar mig inte om den inte skulle komma idag, hyresvärlden vi har är den sämsta i hela Sverige och skiter fullständigt i sina hyresgäster och lägenheterna vi bor i.


Men innan jag tar tag i hemmet ska jag titta klart på Leif GS.s Mord. Super intressant, handlar om en man som dränker en kvinna i sin lägenhet och sedan styckar upp kroppen och bestämmer sig för att spara kött i sin frys och äta av. Tänkte jag skulle tipsa er i kategorin Crime | Seriemord under dagen.


// Ha en fantastisk fin dag

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.