• Angelica Tärnsby

Summer Fridays jet leg maskSummer Fridays berömda multimask har funnits över hela våra instagram sedan den kom ut. Men är den verkligen värt hypen? Är det ännu en Influencer "fälla" som egentligen inte funkar ? Jet lag masken är speciell framtagen för trött och stressad hud, den är fri från ftalater, tensider, petrolater, BHT, BHA och silikoner, och är även vegansk och cruelty-free. Den är dessutom helt doftfri vilket är perfekt för dem som är känsliga mot dofter. Behaglig i konsistensen och lätt att smörja på.

Men vad gör Jet Lag masken så speciell till skillnad från andra masker ute på marknanden ? Jo det är en allt i allo mask, vare sig man väljer att sova med den över natten,  köra en 10 minuters behandling eller ha som primer under sminket. Ett annat plus är att du behöver inte skölja bort masken om du inte vill, det går bra att torka bort den. Masken innehåller Vitamin c, Niacinamide, Grönt te och Chestnut extract. Ingredienser som man faktiskt vill ha i sina hudvårdsprodukter. 


S U M M E R  F R I D A Y S '

Summer Fridays Jet Lag Mask beskrivs som så här: Dränk din stressade hud i antioxidantrik återfuktning för ett omedelbar glow. Du behöver inte vara en filmstjärna för att det ska stråla om dig. När du arbetar hårt men ändå vill ha en mjuk och frisk hud, har vi din rygg - och din skönhetsrutin. Vi är produktkännare som kämpar mot våra egna tråkiga, trötta, stressade hud (hej, NYC-LAX, röda ögon) och som strävar efter att skapa hudvårdformler med goda ingredienser och eftertraktade resultat. Att lindra stressad hud så att varje dag känns som en sommarfredag.

Finns att klicka hem här : 

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.