HEMSIDA SKAPAD AV: ANGELICA TÄRNSBY

Ställer in Marbella resan pga. Corona viruset


Är ni oroliga för hela den här Corona hysterin? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka. Att man bör vara försiktig och vara uppmärksam, men hysterin som råder tycker jag är värre än viruset i sig. Vaknar upp varje dag och nya rubriker uppskattade i ansiktet och folk på Facebook rasar mot varandra för att dom inte är lika rädda som andra tycker dom "borde" vara. Jag har respekt för viruset och är uppmärksam "om" man skulle börja hosta och uppvisa symtom, men har jag panik? Nej det har jag inte.


Däremot har vi tagit ett moget beslut att inte åka till Marbella i april pga. smittan. Det handlar inte om att jag inte skulle våga åka, utan Marbella är fortfarande en turist ort i Spanien där folk från olika delar av världen möts. Så varför ta risker? Meningen är att vi skulle åka till min morfar som är +80 år, och det är honom jag tänker mer på än mig själv. Om jag röjer runt i miljöer med massa människor och olyckligtvis skulle bli smittad så kan jag föra över det på honom och andra människor i risk zonen på flygplatser och liknande, och jag tycker det är ansvarslöst att bara tänka på sig själv och inte bry sig om andra människor och riskerna dom kan utsättas för.


Hur tänker ni kring det här med hamstrandet i affärerna? Är det något man bör göra, eller är det också överdrivet av oss Svenskar ?? Mycket funderingar kring det här förbaskade viruset just nu. // Ha en fantastisk dag