• Angelica Tärnsby

Sol, regn och åskaIdag har det nog varit den mest skitzofrena dagen på hela året, vädret har verkligen lurat oss från morgon till kväll. Under dagen kikade solen fram som ni ser på bilden, men 5 minuter efter denna bild togs så öppnades himmelen och regnet öste ner. Som tur var hade vi med regnkläder då vi hade på känn att det skulle kunna komma lite skurar. Som man brukar säga finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Ledri var överlycklig i alla fall när han fick vara nere i hamnen och titta på båtar som är hans stora passion i livet just nu.


Men jag tänkte skriva av mig om lite annat faktiskt.. satt och funderade en massa idag kring de här vart man lägger sin tid någonstans och vad det gynnar en. Senaste tiden känns de som att jag lagt lite för mycket fokus på saker som inte gynnar mig direkt. Jag brukar ha tendens att göra så ibland, blir lite för givmild och ger av min tid och energi, men det slutar oftast med att jag får mig en ordentlig tankeställare och ifrågasätter mina val. Just nu känner jag att det finns saker jag lagt min tid på som jag inte hade behövt. Det har bara tagit energi och tid från roliga saker.


Något som är sjukt roligt dock är alla ni som följer min instagram just nu. Jag ökar i följare varje dag och jag uppskattar varenda en av er. Känns som jag hittat rätt i mina publiceringar "livet" och inte bara en massa selfie-bilder tagna mot en vägg hemma *usch så tråkigt*. Om jag inte uppdaterat här inne om dagarna så tycker jag ni ska följa mig där eftersom jag är väldigt aktiv på den plattformen just nu.


Ha en super fin kväll


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.