• Angelica Tärnsby

Så mycket har hänt som format mig till den jag ärLigger nedkrupen i sängen och funderar fortfarande på om jag ska byta mitt bloggnamn helt och hållet. Känner mig inte som Jellica längre, utan har växt ifrån henne dom senaste åren. Samtidigt säger mina närmaste till mig att hålla hårt fast vid ett namn jag byggt upp under så lång tid, kanske har dom rätt? Problemet som jag ser det är att dom senaste åren varit väldigt negativa för Jellicas och kanske blir de svårt för mig att lyckas tvätta bort stämpeln.


Vad för stämpel undrar ni?

Saken är den att jag valde länge att behandla mitt bloggande på ett sätt som verkligen inte gynnade mig i längden. Jag började lägga mig själv åt sidan och halkade in i den där "lilla perfekta bubblan influensers". Mitt största misstag. Jag är inte som alla andra, jag har mina diagnoser och kan ibland tappa fotfästet. När man inte visar upp livet som det verkligen är på riktigt, så blir det nog en stor förvirring för alla dom som år efter år jobbat med mig och min blogg. Helt plötsligt orkade jag inte ta mig för allt jag en gång varit så driven i. Hade jag bara fortsatt vara mig själv till 100% och alltid skrivit öppet om mitt mående, vad som händer i livet så hade nog många haft en större förståelse och inte dömt ut mig. Kanske inte är någon som gör de utan bara mina hjärnspöken som tror det?


Hur som helst.. många tankar kring de här med min blogg - Ska jag fortsätta, ska jag stänga ner? Kommer jag tycka det är lika roligt som jag tyckte det var en gång? Vad är i såna fall nästa steg och hur ska jag känna att min blogg speglar min person idag och inte den jag en gång varit?


Mycket har hänt sedan jag startade min blogg för 14 år sedan, jag har flyttat runt, gått från ingenting till att fylla mitt liv med tonvis av erfarenheter. Jag har blivit tvåbarns mamma, fått mina diagnoser på papper.. ah herregud skulle behöva en 500 sidors bok för att kunna återberätta dom här åren. Och med alla nya livssituationer så har jag givetvis utvecklats och formats som person. Jag har lärt mig att förstå mig själv bättre, jag har även insett vilken enorm styrka jag sitter på, men... även fått lära mig att jag inte alltid kan va så stark som jag önskar jag kunde.


Jag tror jag kommer att hitta rätt, jag har bara behövt ta min tid att fundera väldigt mycket. Kanske kan den här tiden i mitt liv som jag idag känner är den värsta någonsin, vara den tiden som öppnar mina ögon mest och lär mig massor.


Jag ska i vilket fall som helst försöka komma tillbaka till det jag älskar mest - bloggandet. Har sagt det 100 gånger, men alla hundra gånger har jag bara känt en enorm press som slutat i att jag sparkar bakut. Jag vill blogga för min skull, skriva av mig för att jag behöver sätta ord på mina känslor. Om jag kan hitta tillbaka till den glöden så kommer nog kärleken successivt komma tillbaka. / Kärlek till er

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.