• Angelica Tärnsby

Riktigt dålig bloggare just nuTjena snyggingar, kikar in efter en fartfylld dag. Som vanligt har jag fullt upp med livet ihop med familjen och därav är jag riktigt dålig bloggare just nu. Har inte alls tiden eller lusten faktiskt att sitta och försöka komma på några bra inlägg som lockar in folk hit för tillfället. Jag kan lägga den tiden när barnen är tillbaka på dagis om 3 veckor och jag har några timmar om dagen att viga åt mig själv och mina intressen. Tills dess blir det lite snabba godmorgon och godkväll inlägg.


Från de ena till de andra så har vi fått hem vårat melanotan nu, så jävla nice det ska bli att bli sådär riktigt brun. Ska ta min första injektion ikväll och börja med solarium i morgon. Tar ca 10-16 dagar innan man har riktig färg, men helt klart värt med tanke på att jag annars brukar vara vit som ett spöke på sommaren. Känner mig sjukt taggad.


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.