• Angelica Tärnsby

Regn hos migHej livet, lördag idag "en bra dag". Samir är med barnen uppe hos farmor och farfar några timmar och jag får lite egentid. Helt ärligt har jag inte funderat ut något som jag kan hitta på. Funderar på om jag ska fota lite för instagram och blogg eller om jag bara ska luta mig tillbaka och låta hjärnan andas. Har en tryckande huvudvärk idag, kan vara vädret då de är mulet och kanske ligger de åska i luften.


Får se om de kommer regn senare under dagen eller om jag kan kasta mig ut på en promenad med min livs kärlek. Han frågade om jag hade lust att komma ut lite och givetvis vill jag de, men inte om regnet öser ner. På tal om regn, älskar den här covern på regn hos mig.


Nu: ska jag hoppa in i en dusch och åtminstone se till att vara redo för resten av dagen "om" jag får ett infall med något. Kikar in senare / kärlek till erJELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.