• Angelica Tärnsby

PREMIÄR Glamorous Spirit Shopinar från Ioaku i Sturegallerian med Christina Nilsson!Fantasiska Christina Nilsson, I tisdags bjöds de på event via sociala medier pga. Corona krisen. Känns lite annorlunda att sitta tillbaka lutad i soffan och delta i ett event och inte vara på plats och mingla med alla fantastiska vänner.Eventet:

PREMIÄR Glamorous Spirit Shopinar från Ioaku i Sturegallerian! Dela videon då erbjudande och fina vinster lottas ut till 10/6! Corona begränsar mingel så vi bjuder på fina smycken, skönhetstips, samtal och suverän sång med Therése Neaimé hem till er istället.

FYNDA presenter till Mors Dag m.fl med 15% rabatt t.o.m 10 juni med kod SPIRIT på www.ioaku.com och www.meanima.se. Gåvor och digitala presentkort skickas till mottagaren.

WELLBEING gåva är prova-på-pass eller CD med Chakra Balance Dance. Info och GRATIS Gudiad Meditation skickas i meddelande på Chakra Balance Dance 20% rabatt hos Hairtalk.Frida - naglar, fransar, make-up, hårförängning & förtjockning.


DELA videon och bjud in fler så kan ni VINNA fina priser som lottas ut t.o.m 10 juni genom att swicha 50 kr till 0705182875. IOAKU smycke-set, värde 900 kr - Me Anima ekologiska hudvårdsoljor, värde 800 kr - CBD kurs, värde 1 600 kr och Reserol Lyxpaket med serum/crémer/fuktmasker,collagendrink värde 2 700 kr! www.reserol.se/…/pro…/reserol-all-in/product/reserol-all-in/

VINNARE presenteras varje vecka på Holistisk Hälsa & Själslig Skönhet.


Det var verkligen hundra år sedan jag träffade Christina. När jag tittar på hennes live-sändning kan jag känna en enormt stor saknad. Våra härliga kvällar i Stockholms sommarnatt när vi drack bubbel och pratade om livet, eller när vi puttrade fram i båten runt djurgården.


Hon är en underbar person och ett inspirerande driv.

Anledningen att det var längesen vi träffades är mitt mentala tillstånd. Min utmattning drabbade mig bara någon dag efter att denna bild togs och sedan dess har jag varit isolerad och helt borta från de liv jag älskar att leva. Men från djupet av mitt hjärta saknar jag henne enormt mycket.
JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.