• Angelica Tärnsby

Ny vecka - en helt vanlig måndagGodmorgon, gud va skönt att vakna upp till en helt ny vecka. Jag hoppas innerligt att den här veckan blir så mycket bättre än den förra som var katastrof både till humör och väder. ibland behöver man få ha sämre dagar för att uppskatta dom bra mycket mer. Mitt humör igår var inte att leka med, var så trött på allt och kände bara för att kasta in handduken. Lite sömn, en morgonkaffe och egentid kan göra susen för att komma i balans igen - Idag känns det bättre.


Ska försöka lägga lite tid på magasinet den här morgonen. Jag kommer trappa ner tempot lite och inte publicera lika mycket som jag gjort innan. Anledningen är för att inte ta på mig för mycket som sedan krockar. Jag tror jag behöver lära mig att jobba i mindre doser så länge jag arbetar själv på tidningen. Det kommer bli bra tillslut, behöver bara tråckla mig fram efter en lång tids frånvaro och hitta rätt flow igen.Skam den som ger sig


Dagens planer:

  • Jobba på magasinet några timmar

  • Städa ordning

  • handla hem mat

  • hämta barnen från dagis

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.