• Angelica Tärnsby

Nu börjar jag märka av att jag är tillbaka på alla mina plattformar igenHej och godmorgon, nu är humöret återställt igen. Hade en trött morgon igår som gjorde att jag bara ville ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag tog mig upp och kastade mig ut i naturen med Ledri. Luan var hos farmor och farfar en stund under gårdagen, men idag ska vi ha nya äventyr med båda pojkarna, så jag tackar för en mer utsövd morgon. Kan lägga upp bilder från gårdagen senare, men bilderna ligger i mobilen som Ledri tagit från mig för att titta på båtar på Youtube.


Nu börjar jag märka av att jag är tillbaka på alla mina plattformar igen, jag har ett kommande samarbete med bästa Karoszka som jag ska sätta tid för att fota i helgen om det hinner fram innan i morgon. Sen så har jag nog 15 obesvarade förfrågningar om samarbeten liggandes i inkorgen. Allt är såklart inte relevant för mina kanaler då det är många utländska företag som hör av sig och oftast inte vill stå för frakten på de produkter dom vill marknadsföra. I min värld är det orimligt att betala en enda krona när man har ett samarbete med företag som vill använda mina kanaler för att marknadsföra på. Men jag får ta tag i alla förfrågningar under helgen som kommer när jag har tid.


Hoppas ni får en fin dag.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.