• Angelica Tärnsby

Netflix kväll och beställt dator och mobilskal med Edmund Kemper "seriemördare" på.Godkväll, sitter nedkrupen under en filt i vardagsrummet och andas ut efter dagen med barnen. Yngsta sonen somnade för en liten stund sen och nu börjar mammas egna tid i några timmar innan det är dags att lägga huvudet på kudden och sova. Det blir att koppla av till någon serie på Netflix tänkte jag. Dock har jag sett alla crime serier som finns där tror jag, och ni som känner mig vet att crime är de enda jag tittar på. Skulle aldrig få för mig att titta på något annat - Jag vet jag är besatt haha.


På tal om besatt.. jag har beställt ett dator case idag med ingen mindre än Edmund Kemper på. För er som inte vet vem Ed är så kan jag berätta att han är en av världens mest ökända seriemördare som b.la mördade och lemlästade sin egna mamma. Jag funderar även på ett mobilskal, men är osäker på vilken bild jag vill ha, kanske tar båda om jag velar för mycket.


Så varför så besatt i Ed Kemper? Jag har följt hans mord sedan flera år tillbaka. Han fascinerar mig till max. Inte nog med att han hade ett IQ på 145 och anses vara en av världens mest intelligenta mördare genom tiderna, han har även en personlighet som skulle få vilken person som helst att vilja bli hans bästa vän. Och då bortser jag såklart från hans brott. Det är något med hans röst, hans sätt att prata på, hans IQ som fascinerar mig enormt. Kan inte förstå att en person som skulle kunnat bli vad han vill, valde en sådan mörk väg som han gjorde.


Hur som... som den crime junkien jag är "speciellt sucker för seriemord" så har jag nu sett till att ha min egna personliga crime computer och mobil. Visar er självklart resultatet när produkterna levereras. Då ska jag även skriva lite mer om vem han var och brotten han begick.


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.