• Angelica Tärnsby

Morgonkaffe och lingonveckaGodmorgon, tror ni inte min lördagsmorgon startar med lingonvecka? Kändes sisådär när jag insåg att helgen kommer tampas med tamponbyten och magont, men men livet som kvinna vad gör man? Samir och Ledri är redan vakna och sitter ute i vardagsrummet, själv ligger jag kvar i sängen och tar det lugnt den här morgonen.


Planerna för idag var att sminka mig och fota outfiten för JFR. Hade planer på det igår också, men så började de åska "igen". Vädret den här veckan har inte varit på min sida och samarbetet har blivit lite framskjutet. Jag hoppas de spricker upp framåt dagen så vi kan kasta oss ut snabbt och knäppa av någon bild och få det här överstökat, hatar känslan att vara försenad med saker.


Nu: Koka mer kaffe och mysa med familjen, let's start the day

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.