• Angelica Tärnsby

Mitt STORA intresse för true crime


Bild: ingen verklig skada utan enbart smink


Många som följt mig länge på sociala medier kanske undrar varför jag plötsligt skriver så mycket om true crime på bloggen. Saken är den att seriemördare och mordfall har varit ett av mina största intressen sen många år tillbaka, kanske hela mitt liv när jag tänker efter. Har alltid intresserat mig för mörkare historier och ockulta saker. Men jag har inte valt att skriva så mycket om det eftersom jag inte trott ni läsare ska tycka det är intressant. Men på bara några dagar nu efter att jag introducerade nya kategorin i bloggen så har ni klickat in er som galningar på alla inlägg jag delar - Skit kul.


Jag älskar verkligen att skriva dom inläggen, och att ni uppskattar att läsa dom gör mig fruktansvärt glad. Det här är något jag kan tänka mig att skriva om hela tiden flera gånger om dagen "men jag ska försöka lägga band på mig" så ni inte tror jag är psykopat haha.


Ni får mer än gärna brainstorma mig med mordfall | mördare ni vill jag skriver om.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.