• Angelica Tärnsby

Min lojala och starka vänner, älskar erGodmorgon, gick och la mig redan klockan 23 igår kväll. Jag var helt trött efter den långa dagen med barnen. Vi hade världen mysigaste dag ihop. Senare på kvällen pratade jag med världens bästa tjejer. Behnaz, Josefine och Jessika ♡ vet inte hur jag ska beskriva dessa fantastiska tjejer, inte nog med att dom är sjukt lojala, dom är straka också. Det finns situationer där många människor springer och stoppar huvudet i sanden, inte dessa tjejer dom står kvar och det viktigaste vi står fortfarande vid varandras sida. Jag känner dom på ett personligt plan och vet exakt hur dom fungerar irl. Världens mest fantastiska tjejer med lite för mycket krut ibland. Är sjukt stolt att stå på er sida varje gång det stormar, framför allt denna gång då jag vet att alla de som hakar på drev just nu kommer framstå som jävligt dumma och tänka *oj då*, men vem är jag att säga till folk hur man bör tänka och agera? Allt man ser på nätet är inte alltid som det ser ut att vara, källkritik när den behövs som mest, man kanske inte ska vara så snabba på att döma - just saying. älskar er tjejer.


Vi är inne på sista dagis-veckan nu, barnen går till på fredag och sedan är det sommarlov i 4 veckor. Ska bli mysigt att spendera dagarna på stranden och göra andra roliga saker ihop som familj. Målet är att sätta sig ner i veckan och komma på saker vi kan göra, ska googla runt lite. Skärgården är redan spikad, men jag har lite tankar och funderingar på att åka iväg till något vackert ställe här i Sverige - Gotland, Öland kanske? Vi får se ska rodda lite med Samir.


Nu: dricka tonvis med kaffe och leta runt lite efter något att uppdatera true crime kategorin med.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.