• Angelica Tärnsby

min introverta personlighet behöver dra i handbromsen mellan varven


Godmorgon, sitter här i soffan med en STOR god kopp kaffe och en Ledri som kör motorcykel spel på min mobil. Vi alla vaknade rätt sent idag, det var en lång dag igår och natten för mig var mindre bra. Vet inte vart ångest påslaget kom någonstans ifrån, men jag brukar kunna få sådär mellan varven utan någon direkt anledning. Dom senaste dagarna "veckorna" har varit underbara med full fart trots de dåliga vädret, men min introverta personlighet behöver dra i handbromsen lite också för att fungera normalt. När jag gör för mycket saker och lever livet utöver mina egna gränser så brukar de ofta resultera i en lite dos med ångest. Som tur är är det helt ofarligt och oftast brukar lite sömn göra susen.


Idag mår jag så mycket bättre, känner mig taggad på dagen. Det där fina vädret som väder appen visade igår har nu helt plötsligt ändrats till moln. Asså jag blir tokig på den här sommarens väder - Håller ni med? Kanske inte är samma i hela landet, men just nu så har halva sommaren sugit hårt vädermässigt. Aja ingen idé att lägga energi på något man inte kan påverka. / Ha det bäst

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.