• Angelica Tärnsby

Måste bara få ösa ur mig lite frustrationNu som först har jag fått sätta ner rumpan en stund. Egentligen är det meningen att jag ska få slappna av lite på helgen eftersom jag oftast tar hela veckodagarna på egen hand med båda barnen och hemmet. Men alltid när helgerna kommer så är det jag som kliver upp på morgonen och har hand om allt fram till sen eftermiddag. Sovmorgon vad är det? Idag har klockan hunnit bli fem och det irriterar mig enormt mycket om jag ska vara ärlig. Jag har sjukt ont i min rygg, ändå står jag på benen, plockar, städar, tvättar, diskar, lagar mat, nattar barn... Lagom tills kvällen kommer och man kan sätta sig är man så trött att man inte orkar göra något för sin egna skull.


Jag måste bara få ösa ur mig lite frustration! Klockan har hunnit bli så mycket att jag faktiskt inte orkar börja göra någonting. Den här värken i ryggen jag har tar slut på min energi på nolltid. Det är mornarna som jag har mest ork och lust för att göra saker, men nu efter en hel dag är jag redo att bara krypa ner i sängen och inte kliva upp förs i morgon - Irriterande. Nu har hela helgen gått och jag kan inte säga att jag är utvilad för en hel vecka med barnen.


well skit samma...Mitt liv i ett nötskal.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.