• Angelica Tärnsby

Måndag: Bäst driv i veckodagarna

Uppdaterad: jun 9Godmorgon, kan vi bara ta en minut för dom här skorna eftersom dom är så äckligt snygga. Älskar färgkombinationen Beige och gult "super fräscht".

Äntligen måndag igen, känns som jag har bäst driv under veckodagarna. När helgen kommer tänker jag alltid: nu jävlar ska jag grotta mig ner i bloggar och allt annat, men slutar med att jag typ inte gör någonting, alltid så jävla trött efter veckodagarna med tidigare mornar, dagis och barn. Men det bästa med den här årstiden är att man ändå får mycket gjort under veckodagarna, man kommer ut och gör en massa mysiga saker som man normalt sett gör under helger på vintern.


Känner fortfarande att det är lika kul med att vara tillbaka med bloggandet. Känner att jag äntligen lyckats släppa allt velande och hopp fram och tillbaka. Och framför allt har jag hittat min röda linje som speglar mig utan filter. Speciellt kategorin och sidan True Crime, jävlar va bra den går. Var skeptisk till hur många som skulle uppskatta att jag skriver om såna saker då det är rätt grova saker i texterna, bilderna, filmerna. Men det visar sig att det är dom inläggen som klickas på mest. Så om ni undrar varför jag uppdaterar ofta i den kategorin så vet ni varför - För det är de ni verkar vilja läsa om mest.


// Hoppas ni får en fin vecka, nu blir det mer kaffe.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.