• Angelica Tärnsby

Lite "morgon" tankarGodmorgon , ligger sitter på balkongen och dricker min andra kopp kaffe, njuter av att det är svalare väder en en stänk regn. Somnade lite senare inatt då jag satt uppe och snackade med tjejerna i samtal.


Igår fick jag lära mig en sak - lita aldrig på någon, inte ens den du tror du mest kan lita på.


Hur som helst.. underbar morgon, älskar när det är svalare ute. Barnen är på dagis sista veckan sen har dom sommarlov i 4 veckor. Vi hade tänkt att åka ut till mamma på Blidö i några dagar under semestern, gå på skansen, ligga på stranden och sola massor och göra andra kuliga saker. Hittills har sommaren varit fantastisk. Känner hur min extremt jobbiga depression som fått mig att gömma mig från livet i flera år börjat släppa smått. Jag ska inte ropa hej för tidigt, men för stunden känns det bra och jag försöker att njuta av den känslan. Jag känner att jag börjat få bättre grepp om saker och ting som jag var vilse i under många år. Jag trodde aldrig att ett helt liv kan komma ikapp och överrumpla en. Jag har länge tryckt bort känslor och trott att allt löser sig på egen hand. Människan funkar inte riktigt så, förr eller senare kommer saker ikapp och det blir hundra gånger jobbigare att bearbeta det. För min del har det tagit ÅR.. helt sjukt jag vet. Jag har inte varit mig själv på så länge att jag tappade helt vem jag var, vad jag ville, livslusten - allt! Men jag känner mig ändå rätt okej nu, tar en dag i taget och försöker i små doser göra sånt jag blundat för under en längre tid, exempelvis ta mig ut från lägenheten och sluta isolera mig från hela omvärlden.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.