• Angelica Tärnsby

Layered Chain Necklace - Disty GoldHalsband: Jfr.se


Klockan har redan hunnit bli 23.00, den här dagen har gått så snabbt att jag knappt hunnit reagera. Har bland annat tagit lite bilder för samarbetet med Jfr, b.la detta fantastiska halsband Layered Chain Necklace - Disty Gold som enligt min mening var pricken över it på hela outfiten.


Hade tänkt unna mig ett glas vin framåt kvällen, men nu känner jag att det var en tanke för mycket, Jag är helt slutkörd. Vaknade tidigt i morse med Ledri och kvällen blev en aning sen, han somnade för en liten stund sen. Ni som är mammor vet hur lördagskvällarna brukar sluta? Tanken att koppla av och ta ett glas vin och bara njuta är högst aktuell vid 13 tiden på dagen, sen faller man som ett korthus när barnen somnat, I-landsproblem.


Med rabattkoden: ANGELICA20 Får ni 20% rabatt på hela jfr.s sortiment

/ Love ya all

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.