• Angelica Tärnsby

Lördag morgonGodmorgon, vaknade riktigt tidigt i morse eftersom jag somnade som en klubbad säl. Men jag hänger inte läpp för det utan ser istället tillfälle att vara aktiv på mina sociala medier och smått påbörja marknadsföra för mina samarbeten som kommer upp framöver. Igår hämtade jag ut både ett paket från midnattsol och ett från bästa Karoszka. Ska spendera min barnlediga dag med att se till att fota allt. Jag ser framför allt fram mot att visa upp detta underklädes set som är helt magiskt och finns i tre olika färger - vitt, svart och rött. Jag kommer att visa allt i helbilder innan helgen är slut så don't worry.


Ska spendera resten av morgonen med att städa här hemma så jag slipper hålla på under dagen. Brukar bli rätt rörigt när jag ska fota, så det är lika bra att få så städat som det går så slipper jag storstäd i slutet av dagen. Hoppas ni får en fantastisk lördag.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.