• Angelica Tärnsby

Lördag: Börja skriva brevet till seriemördaren "Edmund Kemper"


Lördag: hej på er, kikar in lite senare idag då jag haft fullt upp med att överleva förmiddagen / eftermiddagen ihop med yngsta sonen. Min rygg har blivit värre igen. Jag är helt säker på att jag åkt på antingen diskbråck eller bukförskjutning tror jag de hette. Alla symptomen stämmer in. Inatt var de så illa att värken inte bara strålade ner mot knävecken, utan nu började de sticka i båda benen hela vägen ner i fötterna. På måndag måste jag återigen ringa till vårdcentralen för att diskutera hur jag ska göra för att bli av med smärtan, nu har jag gått med detta i 3 månader och jag står inte ut längre. Sist jag var till vården fick jag utskrivet muskel samt nervavslappnande medicin, men det gör inget mot värken. Alvedon som dom rekommenderade är ett stort skämt och lindrar värken lika dåligt som en C-vitamin hade gjort.


Hur som helst.. nu gick Samir och Ledri ut och jag fick äntligen sätta mig ner en stund. Funderar på att börja skriva de där brevet till seriemördaren Edmund Kemper. Igår letade jag fram adressen så att jag skickar brevet till rätt avdelning och rätt fängelse i Carlifornien USA. Jag började skriva brevet igår men raderade så många gånger - Vad i hela fridens namn skriver man? Vad vill jag få ut av att skriva? Givetvis vill jag ha svar, men då måste jag redan vid första raden väcka hans uppmärksamhet. Han får säkert tusentals brev varje år och svarar nog inte många, om ens någon. Men jag har gett mig fan på att försöka och hoppas på de bästa.


På tal om seriemördare - har ni sett att jag har en helt egen sida i bloggen som heter just Crime | Seriemord? Eftersom jag är en riktigt crime junkie som matar minst 3 dokumentärer om dagen och gjort dom senaste 7 åren så passar en sådan kategori perfekt här inne. Ser fram mot att skriva av mig där när något väckt mitt intresse lite extra.


// Ha en fin fortsatt lördag

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.