• Angelica Tärnsby

Kvällstankar: Blir så förbannad på det här med Pablo Roberto "Gubbslem"Kvällen har slagit rot och jag har lutat mig tillbaka i soffan, tänt upp doftljusen och dämpat belysningen här hemma. Jag sitter och tittar på I huvudet på en gärningsman på kanal 3. Kvällens avsnitt handlar om kapten klänning.


På tal om män som utnyttjar barn/kvinnor.. blir så förbannad på den där Pablo Roberto - riktigt jävla gubbslem. Sitta i intervju och snacka om sitt förbaskade hål i hjärtat. Som att det skulle förändra att du utsatt både din fru, dina barn och även denna kvinna du köpt sex av. Så många kvinnor blir utnyttjade i sin livssituation på de här sättet. Och tack vare alla dessa män som tänker med kuken så kan kvinnor fortsättas att utnyttjas på sina kroppar.


Hål i hjärtat.. ?! Jag tror de flesta av oss har någon form av hål i hjärtat, men det betyder inte att alla utnyttjar kvinnor och utsätter dom för otaktsam våldtäkt som du gjort. Du är inte något annat än ett gubb äckel som förtjänar all skit du kan få just nu. Försök du att reparera skadorna du orsakat, sanningen är den att du kan jobba arslet av dig, men du kommer aldrig mer att vinna folket respekt och kärlek igen.

Och sen alla dessa människor som står bakom eskort tjänster - Skäms ni inte över er själva? Ni utnyttjar unga kvinnor, lovar dom lyx och fläder i utbyte mot att dom säljer sina kroppar och formas till en produkt att utnyttjas av kåta män. Jag mår illa, på riktigt illa. Och de männen som rycker på axlarna och tycker att det inte är så farligt, eller till alla er som menar att det är kvinnans val om hon vill sälja sin kropp - Kom igen vart tog mattematiken vägen? Om män inte skulle utnyttja dessa kvinnor som är i behov av pengar för att överleva dagen, då hade dessa kvinnor tagit en helt annan väg i livet. Men dom luras in i såna här trafficking situationer. Många av kvinnorna kommer från fattiga länder och luras hit i tron om en bättre framtid med jobb, lägenhet och trygg ekonomi. Väl i Sverige hamnar dom i händerna på fel personer som tvingar dom till prostition. Och tack vare män som Pablo Roberto så kan detta fortgå. Hål i hjärtat... hååååål i hjärtat.. gör oss alla en tjänst flytta till en obebodd ö och stanna där.


Did I make my self clear ?

Fan blir så arg när jag tänker på sånt här och män oansvariga beteende.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.