• Angelica Tärnsby

Jag tror min omgivning stör sig på min introverta personlighet som inte är mer "äventyrlig"Godmorgon, jag har varit lite off från bloggen och även inne i gruppen några dagar. Jag har faktiskt inte mått så jättebra senaste dagarna, haft massa ångest. Finns ingenting som är värre än ångest om jag ska vara ärlig, det är den vidrigaste känslan i världen. Så varför har jag haft ångest? Eftersom jag hela tiden känner mig missförstådd och så känns det som jag inte är älskad för den jag är. Det känns som jag måste trotsa mina egna signaler för att smeka andras medhårs för att känna mig accepterad. Jag är en ensamvarg som person, jag gillar lugn och ro och mina största intressen är - Skriva, redigera bilder, inreda hemmet, pyssla med saker "typ måla osv". Jag är en lugn tillbakadragen person. Jag känner att jag lätt blir missförstådd i den jag är, att min omgivning även stör sig på att jag inte är mer "äventyrlig" till sättet. Jag är rätt bekväm av mig, tycker inte om förändringar som tar mig på sängen, oftast behöver jag vara helt med på noterna när förändringar sker. Såklart önskar jag att jag var världens mest spontana människa, men min introverta personlighet funkar tyvärr annorlunda. Aja.. Söndag idag, funderar på vad man ska göra? Tror X skulle ta med Ledri ut under dagen, men vi får se hur det blir dom sover fortfarande. Jag är rätt likgiltig inför den här söndagen, det blir vad det blir.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.