• Angelica Tärnsby

Jag tar en dag i taget och njuter av känslan av välmåendeGodmorgon, då kör vi sista dagis dagen sen har vi 4 veckor ledigt med barnen, så jag ska försöka passa på att skriva en lista på blogginlägg som jag kan skriva när jag får lite tid över, tänker framför allt på crime kategorin som oftast kräver lite mer tid och tanke.


Jag måste verkligen skriva av mig om mitt välmående just nu. Nämner ofta att jag mår bra, och jag tycker jag på riktigt förtjänar att pumpa ur mig dom orden efter långa år av katastrof mående. Ni som följer mig och läser mina inlägg vet hur länge jag velat fram och tillbaka, skrivit frustrerande inlägg och både mitt mående och hur jag ska göra med bloggen. Detta är verkligen första gången på flera år som jag känner att jag börjat hitta rätt igen. Jag börjar känna mig som mig själv och jag har inte alls lika många dippar i måendet som jag annars brukar ha. Successivt har jag börjat återta kontakten med folk som jag annars inte klarat av att våra relationen till. Det har smärtat mig länge att jag dragit mig undan från människor jag tycker om och älskar. Men vad gör man när man knappt orkat sig upp ur sängen. All energi jag haft har fått gå till att ta mig igenom dagarna med barnen, vilket givetvis är ett sunt val då dom är mina nummer ett alla dagar i veckan. Jag ska verkligen inte ropa hej innan jag till 100% vet att jag står stadigt på båda benen igen, men som jag tidigare skrivit så njuter jag av de stunder jag mår bra. Jag passar på att göra saker jag mår bra av, lärt mig lyssna på kroppens signaler och stressar inte över saker som jag ändå inte kan påverka.


Bloggen är ett exempel

Jag har länge lagt sån stress på mig själv när det kommer till bloggandet, hela tiden velat leverera, tagit för många samarbeten än jag orkat med eller haft tid för. När det var som mest fart här inne kunde jag ha upp mot 15 samarbeten i månaden. Därför gjorde jag ett genomtänkt val att radera min gamla blogg helt och hållet och starta om på helt ny kula. Jag tackar inte ja till alla samarbeten jag får, utan tänker igenom vad jag verkligen vill samarbeta med och vad som känns jag, sen om de är 1 om året så får det vara så. Att event-världen står still just nu är nog också bra, många i branschen har verkligen lugnat ner sig och tar sig tid för livet istället för att konstant sitta uppkopplade och springa på inbjudningar flera gånger i veckan.


Jag har förstått hur viktigt det är att dra i bromsen, något jag länge sagt till mig själv men aldrig gjort. Jag vet att det är många på vägen som kommer vända mig ryggen för att jag varit mer egoistisk och tagit mig tiden att vara för mig själv, men det är ett pris jag varit villig att ta. Jag har vetat under min dipp att jag ändå inte varit kapabel att vårda relationer, så varför ska jag pressa mig mer.


Nu ser jag till att njuta de bra stunderna Gör det ni också.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.