• Angelica Tärnsby

Jag mår riktigt bra just nu och njuter av varje minutHelloooooooz guys hur är läget? Här rullar dagarna på och jag har knappt tiden för att sitta vid sociala medier. Många gånger som jag känt att jag bara vill sätta mig ner och skriva av mig, men så påminner jag mig själv om att det inte bara är jag som ligger på stranden och lapar sol "utan även ni". Dom här dagarna har varit så varma, snacka om att vara bortskämda. Vi ska inte klaga bara att passa på å njuta nu medan vi kan, för sen kommer regn och kyla igen.


Idag valde jag att stanna hemma medan barnen drog med Samir och hans bror ner på stranden. Jag har bränt mig så sjukt mycket att jag behöver vila huden lite + att jag behövde egentid om jag ska vara ärlig. Älskar tiden ihop med familjen "den är bäst", men ibland är det skönt att bara va med sig själv och slippa tänka på allt annat.


Har lagt lite mer energi på min nya Instagram senaste veckan, så för er som kikar in här och blir besvikna på sämre uppdatering kan följa mig på insta istället (länk här nere). För övrigt rullar livet på, jag mår riktigt bra just nu och tar tillvara på den känslan. Hoppas ni mår lika bra // puss och kramJELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.