• Angelica Tärnsby

Iskallt vin en varm sommarkvällTja gänget, det blev aldrig någon uppdatering här inne igår då jag valde att spendera dagen med tjejerna. Senare på kvällen unnade jag mig några glas vin och njöt av sommarkvällen. Och till er som inte fattat att jag är vuxen och gör precis som jag vill med mitt liv - Njut av er sommardag istället köp en läsk och njut av solen och värmen medan vi är bortskämda med den istället för att ge er huvudvärk över nått som jag ändå bryr mig noll om.


Blir nog ett glas vin även ikväll, det tillhör sommaren att njuta av sommarkvällarna smuttandes på ett iskallt glas vitt, håller ni med ? Jag har haft turen att fått massa fina viner i pressutskick under åren vilket har gjort att jag hittat massa nya härliga favoriter att fylla vinhyllan med.


Försöker styra upp några dagar med tjejerna också, försöker sparka liv i Josefine som fastnat på hela den här corona grejen haha. Behnaz vet jag kommer trycka gasen i botten och dra hit, nu ska vi bara få med säljäveln också.


Från det enda till det andra - Just nu pågår en tävling inne på min Instagram där alla som är med och tävlar har chans att vinna denna sladdlösa plattång värde 1000 :- , leta upp bilden i mitt flöde och följ instruktionerna.


Tävlingen avslutas lördagen den 25/7


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.