• Angelica Tärnsby

Ingen bra dag idag "saknar känslan för livet"Söndag.. har försökt skriva det här inlägget flera gånger, men det kommer verkligen inte ut bra. Jag är super negativ idag, känner mig helt off mot allt och alla. Just nu har jag lust att skrika: Get the fuck out of my life ! Inte för att jag i morgon kanske kan stå för dom orden, men just nu vill jag bara bli lämnad helt ifred. Kan ni känna igen den frustrationen?

Dom senaste dagarna har jag försökt hålla mitt huvud högt och vara den positiva som tar allt på mina axlar utan att klaga. Men helt ärligt så känns det som den där negativa energin smyger sig på ändå. Vill inte lägga skuld på någon, men ibland har jag lust att släppa en bomb i min omgivning för att få tyst på allt och alla och slippa bli påverkad av andras jävla skit. När man väl försöker vara positiv själv så ska alltid någon jävel komma och förstöra med sitt bittra synsätt på världen - Fuck off!

Jag har lagt allt jag brinner för på hyllan för att försöka tillfredsställa andras behov. Ni vet att jag inte bloggat på länge, inte är aktiv med mitt magasin, lagt ner att samarbeta med företag och helt slutat gå på event och annat som jag innan älskade. Idag undrar jag starkt varför jag försöker vara snäll när resultatet ändå blir katastrofalt. Jag trodde att om jag axlar mer ansvar så kanske saker blir bättre, men istället känner jag mig mer depp på livet än någonsin innan. Så idag kan jag säga att det har inte varit värt all tid och energi för fem öre.


Jag lovade er att jag skulle sluta lägga filter på mitt bloggande den dagen jag kommer tillbaka, jag kommer skriva av mig för min egna skull. Jag har saknat att blogga eftersom det här är den platsen i vardagen jag kan få utlopp för mina känslor och sätta ord på dom. Det kommer inte förändra något, men ibland vill man bara släppa ut sin frustration någonstans.

Fan va jag bara vill vara ensam, tänk om jag hade haft ett litet krypin någonstans. Dit jag kunde åka när vardagen här hemma äter upp all energi. Dit jag kunde åka och bara va, ingen stress, ingen som skapar kaos, inga människor som bråkar med varandra och låter de gå ut över alla i sin omgivning, inge ångest över nätterna, slippa se andra människor och bara ha hundra procent fokus på sig själv och vad jag fyller min vardag med. Tänk att kunna vakna upp varje morgon till fågelkvitter och avnjuta en god kopp kaffe, så som jag gjorde en gång i tiden. Fan va jag saknar den känslan - Känslan för livet!

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.