• Angelica Tärnsby

ingen aning om det blir någon barnledighet idag eller om det är framskjutet till en annan dagGodmorgon, ligger i sängen med en jävla vidrig huvudvärk och tandvärk pga av mina tänder i överkäken som spökar. En sak jag ärvt av min familj är just dom dåliga tänderna *sjukt irriterande*. Vet inte hur mycket tandproblem jag haft under mina år, det är helt galet. Men inom en snar framtid ska vi lösa dom problemen, ska byta ut nästan alla mina tänder och sätta in kronor istället som håller. När jag vaknade upp idag insåg jag att X var kvar hemma. Igår berättade han att han skulle åka med sin bror till Sthlm och så skulle vår äldsta son spendera några dagar ihop med sin faster som bor där, sen så skulle vår minsting tydligen ha några dagar ihop med sin farmor vilket hade resulterat i barnledig i några dagar. Men X var kvar när jag vaknade så jag har ingen aning om det blir någon barnledighet idag eller om han skjuter fram på det någon dag - Vi får helt enkelt se. I vilket fall som helst så ska jag snart väcka barnen som ska ner till dagis, sen blir det att jobba på lite med mina sociala medier som jag legat efter med den här helgen. // Ha en fantastisk morgon

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.