• Angelica Tärnsby

Idag avslutas första tävlingenGodmorgon gänget allt bra med er ? Är så trött idag, men Samir har lovat att ta barnen så jag kan få andas ut lite efter att ha varit aktiv med dom 24/7 senaste tiden.


Idag är det dragning av vinnaren i tävlingen om plattången på Instagram. Det är sjukt så många som varit med - 353 kommentarer WOW. I morgon dras även vinnaren av midnattssols dagkräm. Där har jag 140 tävlanden vilket är sjukt mycket det också. Önskar jag kunde dra alla som vinnare, men tyvärr är det en person per tävling, men som tur är kommer många fler tävlingar framöver.Idag blir det en arbetsdag. Har lite saker att fixa med här på sociala medier. Inget som ni tycker är kul att jag skriver om, men det är samarbeten som ska styras upp via mail och lite sånt. Så sjukt skönt att vara med i gamet igen. Jag har bara förra veckan fått förfrågan av två olika företag som funkar som en mellanhand mellan influensers och företag om jag vill ligga på deras lista över potentiella influensers att ta mig ann passande uppdrag på mina kanaler *skit kul verkligen*.


Nu: massa kaffe och studsa upp med ett leende på läppar.JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.