• Angelica Tärnsby

Ibland är det bra att använda bloggen som en spyhink för negativa tankarGodkväll världens skönaste söndag - det där fruktansvärda morgonhumöret jag hade när jag klev upp och kände att jag behövde spy ur mig är som bortblåst nu till kvällen. Ibland är det bra att använda bloggen som en spyhink för negativa tankar också. Så fort man fått skriva av sig om sina känslor så känns det alltid bättre och man kan titta tillbaka och tänka: Nu överdrev jag ändå lite. Skillnaden nu är att jag inte raderar såna inlägg som jag alltid gjorde förut. Även om jag såhär flera timmar senare kan tycka jag tog i så jag sprack, så är det fortfarande äkta känslor och det var precis det här jag ville få tillbaka på bloggen "äkthet". Men nu släpper vi det och diskuterar denna fantastiska söndag. Jag har såklart spenderat hela dagen utomhus med familjen. Det blev barnens dag från morgon till kväll. Ledri var så trött nu framåt kvällen att han knapp hann lägga huvudet på kudden förs han somnade. Han brukar inte somna så tidigt, men det kändes elakt att hålla honom vaken. Vi har unnat oss massa gott att äta under dagen. Barnen var inte så sugna på varm mat idag, utan dom har mer eller mindre levt på glass. Personligen tröck jag i mig en grillbiff som är bland det godaste jag vet. Förstår mig inte på veggo-människor som klarar av att välja bort kött, det är inte bara nyttigt för kroppen att äta kött, det är så jävla gott också. Men smaken är som baken delad, vissa nöjer sig med sina påhittade svampbiffar och andra vill ha äkta varan. Nu ska jag spendera kvällen i soffan med en god dessert som står och väntar på mig i kylen. Som vanligt ska jag hitta någon spännande crime dokumentär att titta på. // Puss och kram

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.