• Angelica Tärnsby

I brist på annat



Hello.. slidar in här i brist på annat just nu. Jag och min äldsta son har lutat oss tillbaka i soffan och bara njuter av söndagens sista timmar. Vi har plockat fram chipsskålen och lite svalkande saft. Han har tagit över min mobil och skojar sig på Snapchat med olika filter medan jag pillar lite med bloggdesignen som jag känner mig mer än nöjd med faktiskt. Dagen blev inte som planerad eller ska jag säga helgen. Hade mitt samarbete jag skulle lägga tid på, tog några snabba bilder igår, men planen var att vi skulle ta stora Kameran och skaffa bilder i bättre kvalitet samt bättre omgivning. Men andra saker kommer alltid i vägen och det som är viktigt för mig får alltid komma i sista hand.

Men jag ska försöka att inte störa mig, utan njuta av tiden ihop med min son istället. Ska leta fram en bra serie medan vi sitter här och myser som jag kan börja följa sen ikväll när barnen sover. // Puss och kram

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.