• Angelica Tärnsby

Hur mycket betalar jag för att driva min blogg "utan" en bloggportal?

Uppdaterad: jun 14Hej och godmorgon gänget hur mår ni? Kikade över statistiken i morse och wow ni blir bara fler och fler som kikar in på bloggen, super kul verkligen. Jag har ju under en lång tid varit orolig för de här med att ha en helt egen plattform och inte ligga med min blogg på en bloggportal. Att ha sin blogg på en bloggportal är 1.) Gratis 2.) man får gratis trafik när man publicerar sina inlägg 3.) man hamnar på topplistor som gör de lättare för företag som letar potentiella partners att hitta en.


Men eget webbhotell så betalar jag ca 4.000 kronor om året för att ha mitt premium paket som ger mig tillräckligt med utrymme. Jag kan styra över bloggens design och funktioner. Jag som är en riktigt design nörd så är det just detta som lockade mig till att driva bloggen på egen hand. Det enda som skavt lite i röven på mig sen jag la min blogg här är kommentarsfunktionen. För att kommentera min blogg så måste man tydligen "logga in / skapa något typ av konto" eller koppla sig via Facebook. Jag har letat och letat i design verktyget om det finns någon annan typ av lösning men hittar ingenting. Det finns dock en kommentarsfunktion jag kan lägga till, men om du kommenterar detta inlägg så hamnar även den kommentarer under alla andra inlägg och så kan vi inte ha det. Däremot skulle en sån funktion kunna ligga på startsidan som ett "lämna ett avtryck".


Men förutom småsaker som stört mig så älskar jag att driva bloggen på egen hand idag. På Facebook är det många av er som integrerar med mina delade poster och det verkar som ni också gillar nya bloggen.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.