• Angelica Tärnsby

Hunnit bli 35 vårar, grattis i efterskottGud så mycket jag inte berättat för er här på bloggen då jag lyst med min frånvaro så länge. B.la har jag hunnit fylla år, hela 35 vårar lyckades jag kamma hem det här året. Konstigt de här med ålder och hur folk stressar över siffror. 35 låter säkert mycket i många människors öron, men personligen känner jag mig fortfarande som 25 och tycker "enligt min mening" att jag ser bättre ut idag än jag gjorde när jag var tjugo.. så för min del är den här åldern mer än välkommen.

Är ålder viktigt för er, tänker ni mycket på de här med att bli äldre, ger de er ångest?

Jag trodde jag skulle drabbas av någon typ av åldersnoja, så jag blev smått besviken när den aldrig kom faktiskt. Jag tycker inte man blir äldre än man känner sig. Jag har alltid haft mitt barnasinne kvar. Jag tycker om att larva mig, skämta, fortfarande göra såna saker jag gjorde när jag var tonåring. Bara för man blir äldre så försvinner inte känslan för sånt man lärt sig älska.Jag hade en super trevlig födelsedag, blev ompysslad av mannen jag älskar och bortskämd med en rad lyxiga dofter från Dolce & Gabbana, Gucci Guilty och Versace. Min personliga favorit är nog Delce & Gabbana, en lite tyngre doft "som jag gillar". Till vardags skulle jag rekommendera Versace faktiskt, den doftar magiskt enligt mitt tycke och jag tror de är en sån parfym som passar dom flesta.


Nu: Koka en till kopp kaffe och göra mig i ordning för att ta bilder till ett samarbete med världens bästa JFR. Hämtade ut ett paket i förra veckan med massa härliga produkter som jag vet ni kommer älska. Givetvis kommer ni få ta del av en personlig rabattkod.


Live: Kommer även att göra en livesändning i gruppen Girlsquad på Facebook där jag är administratör ihop med världens härligaste gäng. Där visar jag upp produkterna irl. Återkommer med dag och tid för den livesändningen så ni inte missar. Annars gå med i gruppen, lägg till mig som vän på Facebook så får ni notis när jag går live.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.