• Angelica Tärnsby

Hittat en loungeset till balkongenOnsdag morgon - hello allesammans, klev upp rean 05.30 i morse då ryggen smärtade så mycket att jag var tvungen att röra på mig. När jag väl la mig i sängen igen kunde jag inte somna om. Men istället för att känna sig frustrerad över för lite sömn får jag göra de bästa av situationen. Funderar på att skriva en lista på inlägg jag skulle vilja skriva på bloggen, kan va bra att ha en de dagar man har bloggtorka.


Igår fick vi ordning på balkongen, så himla skönt att äntligen ha fått kasta all skit som vi rensade ur. Barnen var helt lyriska igår när vi äntligen kunde sätta oss i kvällssolen och mysa. Det som står på listan nu är att köpa nya balkongmöbler, ska kolla vad jag hittar på nätet idag och se om något skulle passa. Hittade detta loungeset som jag tror skulle passa bra på vår balkong. Ska även kika på insynsskydd

i form av bambuvägg som jag kan hänga upp härlig belysning i + att det skyddar från att barnen kan luta sig ut vilket är min största mardröm.


// Ha en fin onsdagJELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.