• Angelica Tärnsby

Haft en super mysig dag i regnetHellooooo people hur mår ni? Klockan har redan hunnit bli 22.00 och jag sitter tillbaka lutad i soffan efter en super mysig dag trots regnet. Jag och min kärlek tog oss ner till stan när vi fick en liten stund av barnledigt. Meningen var att vi skulle ta en promenad, men regnet hann ikapp oss, så vi bestämde oss för att ta en fika istället. Det blev såklart Café Pelikan eftersom jag inte tycker något annat fik i stan har något som ät lika ätbart som deras räksmörgåsar. Där satt vi och väntade på att det skulle sluta regna sedan tog vi en promenad till affären och handlade lite innan vi gick hem igen. Det blev ändå en mysig eftermiddag med kärleken i mitt liv.


Mycket mer händer inte nu under kvällen, tänkte sitta här i soffan och titta på lite på TV, äta lite godis som jag köpt och sedan krypa ner i sängen och titta på senaste avsnittet av Spökjakt med Jocke och Jonna som släpptes i torsdags. Jag började titta i torsdags kväll, men hann somna innan andra meningen tror jag. Har gått och blivit så kvällstrött senaste tiden, vilket bara är positivt då jag är pigg när det behövs som mest "morgonen när barnen vaknar". Hoppas ni haft en lika mysig söndag som jag.


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.