• Angelica Tärnsby

Godmorgon: världens bästa humör

Uppdaterad: jun 9

Godmorgon gänget, vakna upp med världens bästa humör idag. Morgonen har gått sådär smidigt som man önskar alla mornar gjorde. Barnen är lämnade på dagis och jag ska starta upp min dag. Börjat med att dricka upp kaffet och hämta en påtår. Bestämde mig igår för att satsa på mitt nystartade Instagram konto istället. Mitt andra har ju hamnat i shadowban som jag nämnt i mina uppdateringar på insta. Orkar inte sitta och vänta på att det ska släppa, utan kör all in på att bygga upp mitt konto på nytt.


Så ni som inte följer redan - följ här


Sitter och funderar vad jag ska uppdatera till er under dagen.. Igår bjöd jag på en ny seriemördare att läsa om + en novell om tankar och åsikter kring hur vissa människor beter sig på nätet. Har blivit kontaktad på PM under hela gårdagen där så många hyllade mitt inlägg och sa jag satte pricken över it. Många känner precis som jag, att folk är snabba på att lägga etiketter på folk dom inte känner. Så stort tack till all feedback och den enormt stora kärlek ni sprider ni är fantastiska.


Nu: koka mer kaffe och skriva en blogglista för veckan


JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.