• Angelica Tärnsby

Godmorgon livet: spenderar morgonen med tjejernaGodmorgon livet, det blev en tidig morgon idag då min yngsta son envisades med att vakna upp redan 06.00, men va gör de såhär på sommaren när man kan kliva upp, dricka en kaffe och njuta av när dagen slår rot? Jag mår fortfarande sjukt bra, ser faktiskt fram mot i morgon när barnen börjar sitt sommarlov. Det kan bli lite mindre uppdatering under tiden då jag tänker lägga min vakna tid på dom och göra roliga saker ihop med familjen. Om vädret bjuder på massa värme antar jag att sol och bad står på schemat.


Sitter och snackar med tjejerna den här morgonen, så mysigt att spendera morgonen med dom och en god kopp kaffe. Igår kväll när jag skulle somna så låg jag och lyssnade på en dokumentär om en seriemördare som kallas Candyman, tänkte jag skulle skriva om honom nu under förmiddagen, så ni som älskar att läsa om sånt kan kika in om en stund.


// Ha en fantastisk dag

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.