• Angelica Tärnsby

Fredag: helt snurrig i skallen


Fredag / godmorgon gänget, Roligt och se att statistiken rör på sig som den ska igen. Det vill säga att den rör sig uppåt och ni läsare kikar flitigt in när jag uppdaterar vilket känns kul och motiverande att fortsätta lägga tid på bloggandet. Jag känner verkligen den där positiva energin för bloggen och är mer än nöjd med hela utformningen av den. Tror ändå jag gjort rätt i att vara min egen. Ni vet hur jag flackade runt, från ena portalen till den andra - Så höll jag på under min dipp på två år. Jag hade ingen stadig grund och kände mig mest förvirrad. Men nu känns allt så sjukt bra.


09.38 - herregud jag är helt snurrig i skallen. Igår var det röd dag och barnen var hemma. Eftersom det är klämdag idag så trodde jag barnen var lediga från dagis, men så var inte fallet. Tur man har dagisgården precis nedanför köksfönstret så jag kunde se att barnen var ute och lekte. Vi blev en halvtimme sena, men va gör de om hundra år. För min del blir det en halvdag med planering. Ska strukturera upp hela datorn, ordna mappar, skriva listor osv. Sen under eftermiddagen ta ut barnen i det soliga vädret om det håller i sig.


// Hoppas ni alla får en solig skön fredag

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.