• Angelica Tärnsby

Fredag: Har bra energi och positiv den här morgonen


Godmorgon, har varit igång med barnen i två timmar redan. Var så trött när jag vaknade i morse, men det var bara att kliva upp och starta dagen. Nu några kaffekoppar senare och lämnat på dagis är energin tillbaka och jag ser fram mot några barnfria timmar.


Igår hade jag typ världens sämsta humör, hade ont hela dagen och haltade fram här hemma. Att ha ont 7 dagar i veckan gör att man lätt tappar sitt humör. Jag försöker vara pigg och alert, men blir lätt irriterad och vill helt av allt bara få vara ifred eftersom allt jag gör ökar smärtan i ryggen.


Hur som helst.. vaknade upp till ett erbjudande att bli partner med ett företag. Svarade på erbjudandet så får vi se vad detta betyder för min del. Super kul att vara tillbaka med bloggandet igen, jag märker hur mycket jag saknat det. Och att jag lagt all press bakom mig och enbart skriver om sånt som är jag och intresserar mig känns så bra i magen - exempelvis de här med crime / mord. Ni kanske tycker de krockar med mitt andra bloggande som handlar om lifestyle? Men samtidigt speglar de mig som person då jag lägger stor del av min tid på att följa allt som har med true crime att göra och har gjort dom senaste 7-8 åren i mitt liv. Så att ha med den kategorin och uppdatera där ofta tillfredställer mig.


Nu: lite mer kaffe och njuta av morgonens lugna timmar.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.