• Angelica Tärnsby

Fler kvinnor "mammor" borde våga plocka fram sin sexiga sida och älska sina kropparGodmorgon livet.. ligger i sängen helt nyvaken, somnade rätt tidigt igår vilket var skönt då jag var fruktansvärt trött på kvällen. Sen hade jag typ den värsta huvudvärken ever under hela gårdagen. Vet inte om det hade med vädret att göra, men jag antar att det var orsaken.


Jag skulle vilja ta en stund och snacka om människors fördomar, speciellt mot oss KVINNOR i äldre ålder eller som helt enkelt är mammor. Igår fick jag ta emot en rad olika kommentarer på Instagram, inget jag egentligen lägger vikt i, och då personen använde sig av fake-konto så blev det hela bara mer cringe. Men en kommentar var riktad till bilden som jag även valt för detta inlägg. Man skrev: Titta och detta ska vara en tvåbarnsmamma!


YES PEOPLE I AM !

Och fler kvinnor i min ålder eller framför allt mammor borde våga plocka fram sina sexig sidor, våga älska sina kroppar istället för att gömma sig bakom "mammakläder" direkt efter för lossningen. Det är typiskt Sverige landet lagom där allt vi gör blir tabu. Man får inte stick ut, man får inte älska sig själv, man får inte vara stolt och man får absolut inte ta plats - Då har man klivit över gränsen.


Det är just därför som jag gör precis tvärtom. Jag älskar att älska mig själv, jag är sjukt stolt över så många saker i mitt liv och jag skryter gärna om det och att ta plats är något jag är rätt bra på, tycker om att synas och höras, annars hade jag aldrig klivit på sociala medie tåget.


Dom som skriver såna kanske trodde dom fick mig att hänga läpp och känna mig förnedrad här hemma - Nej nej det är sånt här som gör att jag älskar att publicera mer såna bilder bara för ATT reta gallfeber på folk. Så ett tips, lägg inte er tid och energi på något som bara ger mig glöd att fortsätta.

JELLICAS LIFESTYLE
© 2020 by Angelica Tärnsby.